Adoptie
Wanneer u een hond of poes wilt aanschaffen, kunt u ons bellen, of bezoeken tijdens de openingstijden van het asiel. Na een uitgebreid gesprek over wat uw wensen zijn en de gezinssituatie, gaan we samen op zoek naar een bij u passende kat/poes of hond.
Wij gaan er van uit dat een goede combinatie tussen mens en dier een eerste vereiste is; het moet klikken. Bij teleurstellingen zijn noch u, noch het dier gebaat.
Nadat u, in overleg met de beheerder van het asiel, een dier heeft uitgekozen, kunt u het dier adopteren. De hond of kat/poes kan (meestal) direct al worden meegenomen naar het nieuwe thuis.

Dieren die geplaatst zijn, krijgen levenslange garantie dat ze terug kunnen naar het asiel. Het is niet toegestaan een asieldier te verkopen of weg te geven. Ook mag er niet mee gefokt worden. Als het dier overlijdt, dan moet u dat laten weten aan ons. Het kan zijn, dat zich problemen met het asieldier voordoen. Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.
 

Wat kost het om een dier te adopteren?

Een pup tot 1 jaar € 225,00
Incl. chip, enting en 2 weken medische nazorg

Een hond van 1 tot 8 jaar € 200,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische nazorg

Een hond vanaf 8 jaar € 70,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische nazorg

Een kitten tot 8 maanden € 125,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische nazorg en castratie/sterilisatie

Twee kittens samen tot 8 maanden € 225,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische nazorg en castratie/sterilisatie

Een kat van 8 maanden tot 8 jaar € 90,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische zorg en castratie/sterilisatie

Een kat vanaf 8 jaar € 50,00
Incl. chip, enting, 2 weken medische zorg en castratie/sterilisatie

 

Alle katten en kittens zijn gesteriliseerd/gecastreerd. De kittens worden geplaatst vanaf 12 weken.

Honden die ongesteriliseerd of ongecastreerd binnen komen worden niet door ons gesteriliseerd of gecastreerd. Het is aan de nieuwe eigenaar om dat wel of niet te doen. De kosten zijn voor rekening van de nieuwe baas. U krijgt 20% korting als u de castratie of sterilisatie laat uitvoeren bij onze Dierenartsenpraktijk Suylighem in Zuilichem tel: 0418-671802

http://www.dierenartsenpraktijk-suylighem.nl/

Als u een dier adopteert, ontvangt u een plaatsingsovereenkomst, die u moet tekenen. Hierin staan de voorwaarden waaronder het dier aan u wordt meegegeven en welke kosten voor rekening van de nieuwe eigenaar zijn.

 

 

www.dier.nu pup_kitten
Wij Staan Achter Prins
ANBI-website @asielbruchem Facebook - Dierenasiel de Bommelerwaard