Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan alleen thuis

Ja

Kan met kinderen

Nee

Met andere katten

Nee

Leeftijd

1 jaar

Anna,

Wat mij toch is overkomen!  Ik was nog geen jaar oud toen ik zwanger werd. Ik wist niet wat me overkwam.

Ik zocht een warm plaatsje om te bevallen en verstopte me onder een autohoes in een garage. Gelukkig waren er mensen die mij gevonden hebben.

In het opvangtehuis mocht ik op een warm en rustig plekje mijn kittens grootbrengen. Poeh dat was toch best zwaar, kittens grootbrengen. De kittens hebben een liefdevol thuis en nu mag ik op zoek naar een rustig thuis om bij te komen en aansterken.

Het is allemaal “veel” voor mij geweest. Ik zoek dan ook een thuis waar mensen mij tijd en geduld bieden.

Wilt u kennismaken met mij neem dan contact op via de mail.

 

 

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant