Geslacht

Poes

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Met andere katten

Nee

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Anouk,

Anouk is zwanger bij ons binnen gekomen en heeft eerst bij ons haar kittens groot mogen brengen.

Dit heeft ze met veel zorg en aandacht gedaan. Ze liet vol trots haar kittens zien.

Nu  ze hier niet meer voor hoeft te zorgen gaan we op zoek naar een warm huisje voor haar.

Anouk is een poes die aangeeft wanneer ze genoeg heeft van de aandacht, hierdoor plaatsen we haar niet bij kleine kinderen.

Voor Anouk zoeken we een plekje waar ze lekker haar gang mag gaan en waar ze naar buiten kan. Een baasje met geduld en die het prima vindt als ze even geen zin in een knuffel heeft.

Denkt u de juiste plek voor haar te hebben neem dan contact op met ons.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant