Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja

Kan met honden

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Hoi,

Ik ben Antoon! Samen met mijn broer Ajax ben ik gevonden bij een rotonde. Mazzel dus, want die dingen op 4 wielen (en soms 2 of soms zelfs veeeel meer dan 4) gaan echt hard joh!

We mochten meteen naar een gastgezin. WoW! Spannend was dat in het begin! Maar ook heel fijn, we hebben daaaaagen heerlijk op een heel groot bed geslapen en soms gespeeld. We waren nogal moe van ons avontuur buiten. Ik was gelijk al heel knuffelig en kroop op schoot. Fijn hoor al die liefde ena aandacht. Iedere dag ging ik samen met mijn broer hoe nieuwe omgeving een beetje verder verkennen. Kwam van alles tegen waar ik wat van schrok!  Beesten van wel 5x zo groot (kat, ben er 3 tegengekomen) of zelfs 100x zo groot (hond) of iets dat beweegt en herrie maakt (stofzuiger).

Inmiddels kan ik zeggen dat ik, op de stofzuiger na, een allemansvriend ben en niet meer bang. Ik kijk soms eerst wat mijn broer doet maar ga er ook in mijn eentje op uit. Ik vind spelen met mensen super leuk net als achter mijn broer aan rennen. Als ik moe ben laat ik me graag aaien en dan ga ik er ook goed voor liggen. Ik kan heel hard knorren zeggen ze.

Binnenkort ben ik klaar om naar mijn “voor altijd” mens(en) te gaan. Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden om samen met mijn broer te blijven, maar alleen durf ik ook wel! Hopelijk tot snel 🐾🐾

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kittencoordinator mob. 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant