Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met honden

Nee

Kan met kinderen

Nee

Arme Arie.

Al 10 jaar lang woonde Arie bij zijn baasje. Door verdrietige omstandigheden moest het baasje afscheid nemen van Arie. Gelukkig kon Arie opgevangen worden door familie.

Maanden hebben zij geprobeerd om Arie dat liefdevolle thuis te geven wat hij altijd kende. Helaas kan Arie niet met honden. Arie werd hier erg onrustig en verdrietig van. De eigenaren hebben een moeilijke beslissing moeten nemen maar wel in het belang van Arie.

Voor Arie zoeken we een rustig baasje waar Arie lekker kan genieten van zijn oude dag. We zoeken voor hem een thuis zonder andere dieren.

Wilt u kennismaken met Arie? U kunt reageren via de site.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant