Gereserveerd
Geslacht

Poes

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijdsfase

Junior

Kan met honden

Nee

Met andere katten

Ja

Aries,

Deze kleine dame is samen met haar broertje gevonden in de tuin. Gelukkig mochten zij opgroeien in een huiselijke omgeving. Toen zij groot genoeg waren zijn zij opgevangen in het asiel.

Nu zoeken we voor deze speelse dame een warm thuis. Aries kan met andere katten; hier geniet ze van. Samen spelen, samen slapen, samen knuffelen, samen op onderzoek.

Wilt u kennismaken met Aries neem dan contact op via de site.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant