Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Mijn naam is Bailey, ik ben een hele mooie zwarte kater. Mijn personeel noemt mij ook wel de sul van de familie, want ik vind wel heel veel goed. Als je me oppakt, blijf ik lekker in de armen hangen. Als ik moet wegen, blijf ik gewoon liggen. Maar ik hou ook van stoeien met mijn moeder Sparkle, broer Boef en zus Bella. Ook ben ik verzet op muizen, daar kan ik heel de dag mee spelen. Als ik daarna moe ben, kruip ik lekker met mijn zus in een mandje. Ik groei op met een andere poes, hond en kinderen.

Mijn personeel heeft nog geen 1 wit haartje bij mij kunnen ontdekken. Vind jij mij wel leuk, kom dan maar eens zoeken naar dat witte haartje en misschien matchen wij dan wel. Bel even met onze kittencoördinator 06-58748539 om een afspraak te maken.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant