Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Basje

 

Een lief, rustig, speels en sociaal katertje. Basje woont in het gastgezin in de huiskamer met nog 2 kitten vriendinnetjes. Ook loopt hier een klein hondje rond en zijn er vogeltjes. Dit vindt hij allemaal prima.

Basje kan heerlijk spelen met de andere kittens. Hij speelt ook graag in de krabpaal en met speelgoedmuisjes in een kartonnen doos.

Basje is altijd de eerste die ’s morgensvroeg de gastgezin mensen tegemoet komt bij het wakker worden. Al knorrend en spinnend komt hij een aai over zn bolletje ophalen om daarna lekker te gaan spelen. Na het spelen zoekt Basje een lekker plekje op de bank of op schoot om te gaan slapen.

Natuurlijk zal hij in een nieuwe omgeving moeten wennen, maar dit zal vast snel goed komen.

Basje hoopt een fijn eigen thuis te vinden.

Kennis maken met Basje, bel dan onze kittencoordinator op 06-587 48 539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant