Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Boef is mijn naam. Ja mijn naam doet wel eer aan. Ben ook wel een echte boef. Haantje de voorste in alles, eten van mijn moeder eet ik op, overal op waar niet mag, huiswerk maken voor mijn vriendje. Maar aandacht voor mijn personeel heb ik ook wel hoor, dat moet ik nog een beetje beter leren, maar ik ga zelf wel naar ze toe om een aai te krijgen.

Verder ben ik een mooie rode kater en groei ik op met kinderen, een kat en een hond. Speels ben ik ook, stoeien met mijn moeder Sparkle, broer Bailey en zus Bella doe ik het liefst, lekker rennen door de kamer achter van alles en nog wat aan.

Denk jij dat wij wel bij elkaar passen, misschien wel samen met mijn broer of zus, want dat is altijd leuk. Bel dan even met onze kittencoördinator 06-58748539, dan kun je mij komen bewonderen en wie weet zijn wij een match

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant