Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Kan met honden

Wisselend

Koppel

Ja

Met andere katten

Ja

Buco en Sivka zijn samen onafscheidelijk waar de een is, is de ander ook te vinden. Vaak slapen ze heerlijk tegen elkaar aan.
Buco is dol op eten dat is wel heel belangrijk voor hem vindt hij. Hij is rustig aanwezig en vindt nieuwe dingen een beetje spannend. Een ommetje in de tuin daar geniet hij ook van ,klimmen is niet zo zijn ding terwijl Sivka juist hou van klimmen en jagen.
Beide zijn geen kinderen gewend. Ze hebben wel met een hond samen geleefd maar wisten niet goed hoe hier mee om te gaan.
Denkt u een goed plekje te hebben voor deze twee neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant