Gereserveerd
Geslacht

Poes

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Cara is, samen met haar zusjes en broertje, op het asiel geboren. Hun moeder was een wilde poes. Ze hebben een fijne start gehad bij mamapoes en de laatste weken mochten de kleintjes verder socialiseren in een gastgezin.

Cara is een echt lapje met een prachtig snoetje.  Ze kijkt de kat uit de boom en is nog wat afwachtend. Voor Cara zoeken we iemand die haar tijd en ruimte geeft om helemaal te bloei te komen.

In het gastgezin is zij gewend aan kinderen, honden en andere katten. Zij heeft dus alles wel gezien.

Cara kan samen met een van haar zusjes of broertje naar een nieuw huis of alleen.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze kitten coordinator 0658748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant