Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Chipie is, samen met haar zusjes en broertje, op het asiel geboren. Hun moeder was een wilde poes. Ze hebben een fijne start gehad bij mamapoes en de laatste weken mochten de kleintjes verder socialiseren in een gastgezin.

Chipie is nieuwsgierig en voortvarend! Als er ergens een deur open staat, is zij de eerste die poolshoogte gaat nemen. Ze loopt recht op de hond in huis af en geeft hem kopjes.

Chipie is een dame die nieuwe avonturen met enthousiasme tegemoet treedt.

In het gastgezin is zij gewend aan kinderen, honden en andere katten. Zij heeft dus alles wel gezien.

Chipie kan samen met een van haar zusjes of broertje naar een nieuw huis of alleen.

Mocht u kennis willen maken met Chipie neem dan contact op met onze kitten coordinator 0658748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant