Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Met andere katten

Ja

Kan met kinderen

Ja

Kan met honden

Ja

Cody

We dachten dat je een kater was, maar je bleek een poesje! Lieve, kleine Cody wat zit je in ons hart. Met 9 weken gevonden en duidelijk niet gewend aan mensen.

Ze heeft echt nog moeite met mensen vertrouwen maar begint voorzichtig uit haar schulp te kruipen in het gastgezin. Cody is vooral bang en daarin terughoudend. Ze krapt of bijt niet.

Ze toont zich wat eenkennig en vindt vreemde mensen nog erg spannend. Daarom zoeken wij voor deze mooie poezen dame een rustig en geduldig baasje. Een baasje die haar alle tijd en ruimte geeft om mensen te leren vertrouwen.

In het gastgezin woont ze met honden en volwassen katten dit bekijkt ze in alle rust van een afstand. Ze heeft veel steun aan haar vriendinnetje Wicky (gereserveerd).

Wilt u kennismaken met Cody neem dan contact op met de kittencoordinator tel 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant