Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Dit is Daimy, een mooie opvallende verschijning.

Daimy is in het dierenasiel geboren waar haar moeder haar de eerste weken van haar leven goed heeft verzorgd.

Ze verblijft nu bij een van onze gastgezinnen, samen met haar zus Dropje en broers Dippie en Dudge. In het gastgezin hebben ze ook nog een andere kat waar ze graag mee speelt en jonge kinderen die Daimy graag oppakken en knuffelen.

Dit meisje is een ondernemend typje. Ze gaat graag op onderzoek uit en weet daarbij steeds weer op nieuwe plekken te komen die ze nog niet kende. Ze deinst niet snel ergens voor terug, deze doorzetter. De stofzuiger, dat is toch ook speelgoed?

Daimy is dol op spelen, rennen achter een balletje, samen met haar broers en zus stoeien om vervolgens samen heerlijk dicht tegen elkaar aan te kruipen in een lekkere mand.

Voor meer info of het maken van een kennismaking kunt u contact opnemen met onze kitten coordinator 0658748539.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant