Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Dit prachtige kereltje is Dippie. Hij is geboren in het dierenasiel en heeft daar een goede start gehad van zijn moeder.

Dippie verblijft nu bij een van onze gastgezinnen waar ze nog een grotere poes hebben waar hij het erg goed mee kan vinden. Ook zijn er jonge kinderen die maar al te graag met hem knuffelen en spelen. Zijn motortje laat goed horen hoe fijn hij dit vind.

Spelen is sowieso een van zijn grootste hobby’s. Het maakt Dippie niet uit of dat een potje stoeien is of rennen achter een bal of muis. Als het maar lekker actief is.

Het is een heerlijk nieuwsgierig kereltje die je maar wat graag om je heen wil hebben.

Voor meer info of een afspraak voor kennismaking kunt u contact opnemen met onze kitten coördinator 0658748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant