Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Koppel

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Dix en Didi

Dit zijn Dix en Didi: 2 lieve, ondeugende en taaie bikkels. Zij hebben namelijk een zeer slechte start gehad. Zij kwamen erg ziek binnen. Maar door alle inspanningen van de dierenopvang en de gastgezinnen, zijn ze weer helemaal klaar om hun verleden achter zich te laten en te gaan genieten van een nieuwe thuis.

Ze spelen en ravotten erop los, maar Dix vindt het ook heerlijk om over zijn lijfje gekriebeld te worden. Dat laat hij duidelijk horen met zijn luide gespin. Hij vindt het gekriebel zelfs zo fijn dat hij graag in je nek komt zitten. Didi kijkt wat meer de kat uit de boom, maar neemt ook de ondeugendheden en steeds meer de aanhankelijkheid van haar grote broer over.

We zoeken voor Dix en Didi een thuis waar ze alle ruimte krijgen om vertrouwd te raken. Ze zijn erg op elkaar gesteld en worden daarom samen geplaatst. Andere huisdieren zijn geen probleem. Kinderen zijn, mits ze niet te klein zijn, geen probleem. Als ze eenmaal op hun tempo hebben kunnen wennen, dan kijken ze iedere dag met liefde naar u uit.

Denkt u de juiste plek voor Dix en Didi te hebben, neem dan contact met ons op tel. 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant