Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Hoi, ik ben Dropje. Een prachtig zwart wit poesje met witte snorharen.

Ik ben in het dierenasiel geboren waar mijn mama mij de eerste weken van mijn leven goed heeft verzorgd.

Ik verblijf nu in een van de gastgezinnen, samen met mijn 2 broers en zus. Ze hebben daar ook een grotere poes waar ik graag mee speel en jonge kinderen die ook graag met mij spelen, mij aaien en onder mijn kinnetje kriebelen.

Ik ben een heerlijk speels poesje, soms een klein beetje verlegen. Ik ben dol op stoeien en achter elkaar aan rennen. Slapen doe ik het liefst dicht tegen mijn broers of zus, lekker warm.

Heeft u interesse in dropje neem dan contact op met onze kitten coördinator 0658748539.

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant