Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Leeftijdsfase

Kitten

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Met andere katten

Ja

Als een ware atleet heb ik hier ruimte genoeg om de anderen achterna te rennen en te ravotten. Je kunt wel aan mij zien dat dat mij goed in vorm houdt. En ook dat het van mij een een hele mooie snelle kater maakt! Van optillen word ik (nog) niet zo blij, op dit moment kruip ik liever heel dicht naast je en vlei ik me languit als ik voorzichtig wordt geaaid. Ik kan het met iedereen goed vinden hier, maar de meeste marathons doe ik toch wel met Eloy samen!

Heb je voor mij of samen met een ander familielid misschien een fijne plek bij jou thuis? Bel dan met de kitten coördinator 06-58748539. Andere katten en wat grotere kinderen lijken mij best leuk, aan honden ben ik (nog) niet gewend.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant