Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Leeftijdsfase

Kitten

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Met andere katten

Ja

Ik ben een heel speels en enthousiaste katertje. Samen met de andere kittens rennen en spelen we dat het een lieve lust is. Zeker als er een muis in de buurt is, kan ik mijzelf heel goed vermaken. Ook ben ik heel muzikaal en kan ik zo bij een muziekorkest. Mijn bezoekjes aan de kattenbak klinken alsof ik aan het drummen ben, ik jam en veeg er vrolijk op los! Als ik moe ben, kruip ik lekker op de grote krabpaal en val dan tevreden in slaap 😴 Aan de huisgenoten raak ik al steeds meer gewend, zeker als ze met wat lekkers komen😉. De kennismaking met een hond zal best spannend zijn, maar ach, als ik maar verwend kan worden, is het goed!

Wil je dat ik jouw gezelschap kom opleuken met een concert of een lekkere knuffel, bel dan met de kitten coördinator 06-58748539.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant