Geslacht

Poes

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Volwassen

Met andere katten

Ja

Lieve mama Emma,

Emma is gedumpt toen zij zwanger bleek te zijn. Ze heeft een veilige plaats gevonden in een oude kas om te bevallen.

Toen haar kittens wat ouder waren heeft Emma “hulp” gezocht bij de dichtsbijzijnde mensen. Zij hebben haar eten gegeven en ons gebeld.

Emma is trotse moeder van 3 pracht kittens van 4 maanden oud. Voor Emma tijd voor een eigen thuis waar ze mag bijkomen van al haar avonturen en genieten van alle aandacht.

Emma is vriendelijk en aanhankelijk. Zodra je binnenkomt wordt je direct vriendelijk begroet.

Wilt u kennismaken met deze lieve dame neem dan contact op via de mail.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant