Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Leeftijdsfase

Kitten

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Met andere katten

Ja

Van al mijn broers en zusjes ben ik wel degene die echt het meest eer aan doet aan dat gezegde van die kat en de boom. Nou, hier hebben ze een hele grote krabpaal, maar dat gaat ook prima! Daar kan ik ook heerlijk in rennen, klimmen en verstoppen. En als ik moe ben, zoek ik een lekker plekje bij de anderen. Naast mijn zusje Ellie voel ik mij heel fijn en stukje bij beetje begin ik een aai over mijn koppie ook al te waarderen, dus… wat denk je? Pas ik bij jou? Misschien wel samen met Ellie?

Bel met de kitten coördinator 06-58748539 om mij van dichtbij te komen bewonderen en misschien woon ik straks bij jou. Andere katten en wat grotere kinderen lijken mij best leuk, een hond een leuke uitdaging 😉

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant