Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met honden

Onbekend

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Fay is een mooi poesje met grote ogen en ziet ze er niet schattig uit?

Fay heeft in haar jonge leventje al veel meegemaakt. Zij is bij ons (gastgezin) binnen gekomen als een schuw kitten maar heeft inmiddels geleerd dat mensen niet zo eng zijn en dat geaaid worden best wel heel lekker is. Ook ligt ze s avonds op schoot of vlak naast ons.

Toch is ze nog steeds achterdochtig en nerveus. Als er bezoek komt, verstopt ze zich. Fay is op zoek naar een baasje die de tijd, de rust en het geduld heeft haar vertrouwen te winnen.

Kleine kinderen vind ze te druk. Een speelkameraadje echter zou ze wel heel leuk vinden want ze stoeit graag.

Wie kan haar een rustig thuis bieden want eenmaal haar hart gestolen is het een super lief poesje!

Denkt u het juiste baasje te zijn voor Fay, dan kunt u contact opnemen met onze kittencoordinator op 06 – 587 48 539

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant