Twins
Koppel

Ja

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Nee

Met andere katten

Nee

Coockie en Fiennie,

Deze twee mooie cypers, van 4 jaar oud, zijn bij ons voor afstand gekomen omdat de eigenaar niet meer voor hen kon zorgen.

De vorige eigenaar gaf aan dat de poezen vriendelijk zijn maar graag hun “eigen gangetje” gaan. De dames vinden het maar spannend bij ons en snappen er niets van. Het zou dan ook voor de dames het beste zijn als ze zo snel mogelijk een rustig eigen huisje met tuin krijgen. De dames doen het goed met andere katten.

Wilt u kennismaken met Coockie en Fiennie? Neem dan contact op via de site met ons opvangtehuis.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant