Met andere katten

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Finn is met een leeftijd van ongeveer 9 weken in ons gezin gekomen nadat hij eerder bij een ander gastgezin is verbleven. Hij was erg bang en had nog flink wat stapjes te maken om op zoek te kunnen naar zijn furrever home.

 

Finn is lang niet lekker geweest, wat hem angst en onzekerheid lijkt te hebben gegeven bij het leggen van contact. Met een rustige benadering lukt het om Finn te aaien als hij op een voor hem veilige plek ligt. Finn is dan de liefste kater die je je maar kan wensen!

 

Finn is daarnaast vreselijk gek op de andere kittens bij ons in de opvang, hij geeft ze het liefst allemaal kopjes als hij van zijn veilige krabpaal af durft te komen, ondanks dat hij ook bang van ze kan zijn.

 

Finn houdt van slapen, relaxen en kijken wat er in zijn omgeving gebeurd. Heel af en toe durft hij in de avond voorzichtig te komen kijken waar de andere kittens mee spelen en als hij echt dapper is beweegt hij zelf een pootje richting het speelgoed.

 

Wat Finn zoekt? Een fijn thuis waar hij binnen alle rust en ruimte krijgt om stapjes te durven zetten. Een rustig thuis zonder jonge kinderen en honden maar mét één of meerdere stabiele en lieve (oudere) katten die hem willen opnemen in het gezin en laten zien dat hij niet bang hoeft te zijn. Hij heeft bij ons in het gezin kennis gemaakt met iets oudere katten en ook daar wilt hij niets liever dan door geaccepteerd worden

Heeft u interesse is Finn? neem dan contact op met de kitten coordinator: 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant