Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Lieve Harriet of lief Harrietje, dat zeggen de mensen in het gastgezin altijd tegen mij. En lief, dat ben ik. En dit lief poezenmeisje mag nu op zoek naar een heel fijn huisje om te gaan wonen.

Nu woon ik nog in een gastgezin, met 3 andere kittens. In het gastgezin is ook een hondje en een andere kat aanwezig. Het hondje vind ik prima maar kijk daar niet naar om. De kat vind ik leuk gezelschap.

Wat ik zoal doe op een dag? Veel spelen, eten, knuffelen en slapen. Bij het knuffelen kan ik al heerlijk spinnen.

Ik leer hier ook alle huishoudelijke geluiden en dat gaat mij best goed af.

Verliefd geworden op mij?

Maak dan snel een afspraak om kennis te maken. U kunt met onze kitten coördinator contact opnemen voor meer informatie

Of voor het maken van een afspraak 0658748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant