Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

En… ben ik niet een beauty? Ik ben cypers met wit, maar als je mij van dichtbij gaat bekijken, zie je dat ik een gouden randje heb… Dat maakt dat ik me toch veel bijzonderder voel dan alle anderen 😉 Verder ben ik nog heel erg op mijn hoede en vindt ik de mensen wel erg spannend. Daarentegen de andere kittens en mijn grote broer Jip zijn al heel vertrouwd. Daar ren en speel ik mee door de hele kamer. En als ik moe ben, zoeken we elkaar op om lekker tegen elkaar aan te liggen.

Heb jij een gouden mandje voor mij met mijn gouden randje en genoeg tijd en aandacht om aan elkaar te wennen, dan kun je bellen met de kitten coördinator 06-58748539.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant