Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijdsfase

Kitten

Hi ik ben Jelle en zie er onwijs schattig en knuffelbaar uit. Maar knuffelen….  Brrrr… daar moet ik echt niks van weten!

Een aantal weken geleden mocht ik naar een gastgezin. Blazen dat ik deed! Naar iedereen die probeerde een aai te geven. En wegvluchten natuurlijk ook. Snel wegvluchten is wel een van mijn specialiteiten kan ik je vertellen.

Maar na een aantal dagen rustig wennen kwam ik erachter dat mensen minder spannend zijn dan ik dacht. Niet dat ik zomaar haar ze toe ga hoor… maar een aai als ik ergens lekker lig vind ik nu best wel oké.

Ik kan heel goed samen met de andere katten in het gastgezin en zoek een baasje met veel liefde en geduld waar ik mezelf mag zijn.

Wilt u kennismaken met Jelle dan kunt u contact opnemen met de kittencoordinator: mob 06 587 48 539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant