Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Geslacht

Poes

Lieve kleine Lea,

Lea is geboren met één oog, hier heeft ze helemaal geen last van.

Ze is ontzettend lief , liggend in haar mandje vindt ze het heerlijk om geaaid te worden en begint dan gelijk te spinnen.

Ze is nog wel een beetje bang dus een drukke omgeving is aan haar niet besteed, we zoeken voor haar een rustiger huishouden, waar ze in haar eigen tempo kan wennen aan alles.

Na een aantal weken in het gastgezin begint ze nu eindelijk een beetje los te komen waarbij ze de kamer verkent en speelt met de andere kittens.

Denkt u het juiste baasje voor haar te zijn dan kunt u contact opnemen met onze kittencoordinator 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant