vertrouwen
Geslacht

Reu

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met honden

Ja

Leeftijdsfase

Junior

Luca,

Voor Luca is alles in Nederland nog spannend. Nieuwe geluiden, prikkels en geuren. Luca is rustig en vindt het zowel spannend maar stieken ook heel fijn om aandacht te krijgen.

Vertrouwen, rust en een baasje met ervaring zou voor Luca erg fijn zijn. Een baasje dat begrijpt dat hij tijd en rust nodig heeft en die hem stapje voor stapje aan ons Nederland laat wennen.

Luca is rustig en leergierig.

Wilt u kennismaken met deze vriendelijk junior neem dan contact op via de site

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant