Leeftijdsfase

Kitten

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Met andere katten

Ja

Geslacht

Kater

MILAN & MAX!

Toen Milan en Max een paar weken oud waren zijn zij, samen met hun zusje, uit een auto gegooid.
Gelukkig heeft iemand dit zien gebeuren en de dierenambulance gebeld. De kittens zijn gevangen en bij ons in de opvang gekomen. Milan en Max verblijven nu samen in ons gastgezin.

Milan blijkt niet het type te zijn om in het verleden te blijven hangen. Hij heeft dus best wat meegemaakt, maar hij heeft dat hoofdstuk duidelijk afgesloten en besloten van het leven te gaan genieten! Milan is namelijk een grote zachte pluizenbol vol liefde.

Zodra je binnenkomt dan rent hij je tegemoet: Krijg ik aandacht? Krijg ik knuffels? Krijg ik eten? Of misschien wel alles tegelijk? Milan is speels en een echte knuffelkont die geniet van elke dag!

En waar Milan is, is Max! Deze broers zijn erg aan elkaar gehecht. Max is in tegenstelling tot Milan wat afwachtender. Hij kijkt erg op naar zijn broer en komt steeds een beetje dichterbij. Hij laat zich in het gastgezin inmiddels aaien en komt savonds als de kinderen slapen zelfs op schoot. Wat is Max de afgelopen tijd gegroeid, zo knap van hem!

We willen de broers graag samen een fijn nieuw thuis geven. Max zal wat meer geduld nodig hebben maar ook hij is een geweldig lief beest wat op zijn tijd ook heerlijk kan genieten van een aai en aandacht.

De jongens  zijn bekend met andere katten, honden en kinderen en dat gaat allemaal prima.
Max vind jonge kinderen wel wat spannend, dus voor hem zou het fijn zijn als de eventuele kinderen van zijn nieuwe thuis wat ouder zijn.

Meer weten over Milan & Max? Neem dan contact op met onze kittencoördinator: 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant