Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Nee

Minoes,

Het was voor zowel Minoes als haar vorige baasje erg moeilijk om afscheid van elkaar te nemen. Minoes kroop weg en wilde met rust gelaten worden.

Gelukkig kon Minoes naar 1 van onze geweldige gastgezinnen. Hier laat Minoes haar ware aard zien. Inmiddels is Minoes tot rust gekomen en verblijft nu bij ons op het asiel.

Minoes is rustig en gaat graag haar eigen gangetje. Gezellig samen de krant lezen of een puzzeltje maken vindt ze heerlijk. Wordt het haar teveel dan laat ze dit merken.

Ze houdt niet van veel drukte. We zoeken voor haar dan ook een huisje met tuin waar geen kinderen wonen en geen andere dieren.

Wilt u Minoes een rustig huis bieden, neem dan contact op via de site.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant