Gecastreerd - Gesteriliseerd

Nee

Geslacht

Reu

Hondenras

Kruising middelgroot

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Pup

 

Miso is een vrolijke pup geboren in november 2022. Miso is een echte pup. Ontdekken, nieuwsgierig en leergierig.

Miso vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Naar mensen toe is hij een paar minuten afwachtend maar daarna komt al snel de vraag; Wat gaan we doen? Spelen, wandelen, knuffelen?  Miso is van de partij.

Een vrolijke en leergierige pup die met de juiste begeleiding een trouw kameraardje  wordt. Een hondenvriendje zal Miso waarderen maar een nieuw thuis zonder hond waar Miso voldoende aandacht en uitdaging krijgt vindt Miso ook helemaal leuk.

Miso zal uitgroeien tot een middelgrote hond.

Heeft u interesse in deze leuke jongen neem dan contact op via de mail met ons.

 

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Titel

Ga naar de bovenkant