Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Zeg je M? Dan hoort M daarbij… Zie je M? Dan is M ook in de buurt… Hoor je M? Dan is M even uit het zicht… Maar wie zijn M&M? Wij zijn 2 nichtjes: Mokka, een mooi grijs pluizig poesje met trekjes van Main Coon of zoiets en een heeeele lange staart en Mascha, een gewoon zwart poesje met een prachtig wit befje en keurig wit gebreide sokjes voor (aan de achterkant zijn ze iets minder netjes, sorry…). Wij hebben al heel wat meegemaakt en gereisd samen. Toen we bij het gastgezin aankwamen, hebben we alleen maar getrild als een rietje, zo spannend vonden we het!

Mokka is ondernemend en laat graag merken hoe fijn ze het vindt om vrij en voluit te kunnen rennen en spelen. Ze komt steeds dichterbij, maar als ze zich laat aanhalen en oppakken, kan ze daar als een baby van genieten en begint ze heel zachtjes te spinnen.

Mascha is een kei in verstoppen, onder de deken, in de stoel, achter de doos, bovenop de kast en bekijkt graag van een afstand wat er gebeurt. Steeds meer kruist haar onzekere blik de onze en voelt ze zich op haar gemak. Ze zoekt Mokka op voor steun, spel en gezelschap en zo zien wij haar steeds zekerder worden.

Samen zijn zij een heerlijk team, echt M&M 😉en we gunnen ze een thuis waar ze zich fijn en veilig voelen. Ben je benieuwd naar ons? Bel dan met de kitten coördinator 0658748539. Tot snel!

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant