Geslacht

Reu

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja

Met andere katten

Nee

Negru,

Negru kan goed met andere honden. Vindt het heerlijk om met andere honden te spelen.

Naar mensen toe kijkt  Negru eerst de kat uit de boom. Na een rustige kennismaking komt dit helemaal goed. Dan komt hij graag bij je op schoot. Samen spelen, nieuwe dingen ontdekken; Negro vindt het heerlijk. Kom maar op.

We zoeken een baasje met ervaring. Iemand die samen met hem de wereld gaat ontdekken. Negru is actief, leergierig en baasgericht.

Wilt u kennismaken met deze vriendelijke Negru dan kunt u reageren via de mail.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant