Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Nicole & Nicolette

Deze twee opdonders zijn een dynamisch duo.  Onafscheidelijk en heerlijk enthousiast met z’n tweetjes. Ze vinden het heerlijk om samen te spelen en vinden ook niets fijner dan lekker samen knuffelen. Zodra ze bij je komen liggen zetten ze hun motortje aan, wat is er nou liever dan dat?

 

Het zijn aanhankelijke en nieuwsgierige dames met veel liefde om te geven.

Ze zijn bijna identiek aan elkaar op het witte staartje van Nicolette na. Overigens hebben ze beide een heel uniek karakter.

Gezien ze zo veel van elkaar houden zou het fijn zijn als ze samen een forever home kunnen vinden.

Voor een kennismaking kunt u contact opnemen met onze kitten coördinator 0658748539

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant