Gecastreerd - Gesteriliseerd

Nee

Kan alleen thuis

Ja

Kan met kinderen

Ja

Leeftijd

< 1 jaar

Leeftijdsfase

Pup, Kitten, Junior, Volwassen, Senior

Met andere honden

Ja

Met andere katten

Onbekend

Geslacht

Teef

 

Noeska is een jonge hond van 7 maanden. Ze is een vriendelijke, vrolijke, ondernemende en makkelijk trainbaar hondenpuberkind.

Noeska had een flinke achterstand toen ze in het asiel terecht kwam, hier had ze klachten van  in ernstig ondergewicht en pijnlijke botten. In alle rust is ze opgeknapt in het gastgezin.

Ze kan goed met andere honden, kijkt eerst even de kat uit de boom en trekt zich op aan de andere honden in het gastgezin. Ze is neutraal naar vreemde mensen en laat zich aanhalen. Het liefst is ze de hele dag bij het gezin. Ze vermaakt zichzelf uitstekend met spelen met beren en knagen op botten en alles wat ze vinden kan. Gelukkig gaat dat steeds beter doordat ze niet meer kleding, kussens en kleedjes opvreet. Ze kan even alleen thuis blijven, het liefst in de bench, anders knaagt ze met haar knaag grage tandjes aan spullen die we heel willen houden. Langere periode hebben we nog niet geprobeerd. Ze is aan het leren om op straat te wandelen, dat kan ze goed als de andere honden erbij zijn, is ze alleen dan is ze erg afwachtend. Dat is dus nog een beetje spannend. Kinderen vindt ze een beetje spannend omdat ze dat niet kent. Ze leert daar uiteindelijk wel mee omgaan. We vermoeden dat ze ook uitstekend met katten en kippen om kan gaan. Ze is zindelijk, behalve als ze ergens onbekend is waar het spannend kan zijn.

Ze houdt van enthousiast je begroeten, gooit haar gehele lijf én haar enthousiasme over je heen. Dan mag je haar naar hartelust knuffelen en aaien. Ze is gek op snuffelen naar muizen in de wei en naar wildsporen in de uiterwaarden.

Noeska heeft HD en daardoor loopt ze aan de lijn rechte bewegingen. We zwemmen drie keer in de week om spieren op te bouwen rond haar heupen. We zien al vooruitgang met het lopen, ze zwalkt minder en loopt dus sterker.

Deze vriendelijke en ontzettend lieve troela zoekt een baas die tijd voor haar heeft, haar liefde geeft en beseft dat ze HD heeft en dus een beperking.

Ze krijgt drie keer per dag een beetje pijnstilling. (*HD gaat niet over)

 

Noeska heeft al heel wat avonturen beleefd en die zijn te volgen op haar eigen facebookpagina. noeska tralala – zoekresultaten | Facebook

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant