Pechvogel
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Leeftijdsfase

Volwassen

Met andere katten

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Nora,

Nora is gevonden samen met haar kittens. Nora had het zwaar. Ze kon bijna niet lopen door een breuk aan haar heup. Kittens die eten nodig hadden. Gelukkig hebben oplettende mensen ons gebeld en zo is Nora bij ons gekomen.

De kittens waren groot genoeg om naar een gastgezin te gaan zodat Nora in alle rust kon herstellen. Inmiddels is Nora tot rust gekomen. Heeft zij geen pijnstilling meer nodig en is bijna weer op gewicht.

Nora is in het begin terughoudend maar zodra ze je vertrouwd komt ze graag op schoot knuffelen.

Voor Nora zoeken wij een rustig  baasje. Een tuin zou Nora erg waarderen.

Heeft u een plaatsje voor deze dappere mamapoes neem dan contact op via de site.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant