Geslacht

Reu

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Hondenras

Boerenfox

Leeftijd

3 jaar

Met andere katten

Nee

Okky,

Door zeer verdrietige omstandigheden is Okky bij ons gekomen.

Dit kereltje heeft altijd een liefdevol thuis gehad. Hij werd als een prins verzorgd.

Voor Okky zoeken we een nieuw baasje. Een baasje die alle tijd en aandacht heeft voor Fokky. Hij vindt het namelijk niet leuk om lang alleen te zijn.

Hier zien we dat Okky houdt van de aandacht van onze verzorgers. Op andere honden reageert hij wisselend. Okky is altijd keurig op tijd geent en regelmatig voor controle bij de dierenarts geweest.

Wilt u kennismaken met dit vriendelijke kereltje neem dan contact op via de mail.

 

 

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Titel

Ga naar de bovenkant