Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Hoi, ik ben Olle.

Ik krijg graag alle aandacht en lig na mijn speelkwartiertje graag bij je op schoot voor een lang dutje. Als ik uit de bench wordt gehaald wil ik van mijn broertjes en zusjes graag het langste knuffelen met m’n baasje.

 

Ik ren graag achter balletjes rond, dus moet wel wat bewegingsruimte hebben. Maar eigenlijk vraag ik vooral veel liefde ❤️

Wilt u kennismaken met mij? Neem dan contact op met de kittencoordinator: 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant