Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Reu

Kan alleen thuis

Ja

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Leeftijd

4 jaar

Met andere katten

Nee

Olli zoekt een nieuw thuis!

Olli komt oorspronkelijk uit Aruba. Olli zat bij mensen die in een hele drukke woonwijk woonden met heel veel kinderen en katten en laat hij die nou niet zo leuk vinden. Hij maakt dit dan ook heel duidelijk dat hij deze niet zo leuk vindt door hard te blaffen en als het hem echt te veel wordt dan kan ie ernaar gaan snappen. Dit komt ook doordat Olli op Aruba een erg harde training heeft gehad (waarschijnlijk door mannen want daar heeft Olli, als hij je niet kent, angst voor)

Olli moet echt nog wennen en leren omgaan met alle prikkels om hem heen en uit zijn omgeving, het beste voor Olli is om dit gedoseerd op te gaan bouwen. Korte rondjes, scharrelen en snuffelen, koekjes in het gras en ruimte geven zodat hij op afstand kan observeren wat hij spannend vindt.

Olli is nu ongeveer 4 jaar oud, gecastreerd, ongeveer 55 cm hoog. Hij is gezond, een gespierde spijker vol energie. Die energie moet af en toe wat getemperd worden door hem alternatieven aan te bieden zoals bv hersenwerk, snuffelspellen, lik matjes en gewoon wat scharrelen in een tuin zonder al die vervelende prikkels.

Olli is een geweldige hond, echt een clown met een bak energie. Als je Olli in huis haalt, haal je een hoop vrolijkheid in huis.  Hij is een echte knuffelbeer en ligt het liefst gezellig bij je, samen genietend van het leven.

Voor Olli zoeken we toch wel een ervaren baas die Olli hierin kan ondersteunen, met voorkeur iemand met al een andere hond in huis. Liefste in een rustige woonomgeving.

Denkt u het juiste baasje te zijn, neemt u dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant