Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met kinderen

Nee

Peter,

Peter is gevangen tijdens een vangactie van wilde katten op een camping. Maar al snel bleek dat Peter geen wilde kat is. Helaas heeft zich niemand voor Peter gemeld.

We zijn voor deze lieve kerel dan ook op zoek naar een rustig nieuw mandje. Andere katten vindt Peter prima maar als het te druk wordt dan zoekt hij een rustig plekje op.

Heeft u voor Peter een warm mandje en mag hij ook naar buiten? Neem dan contact op via de mail.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant