geplaatst
Geslacht

Reu

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Nee

Kan met honden

Ja

Leeftijdsfase

Pup

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Joehoe,

Petronel hier. Ik ben een vrolijke pup van 5 maanden oud. Toegangelijk naar iedereen. Vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Ook rustig knuffelen en spelen met jullie mensen vindt ik fantastisch.

Ik ben nog jong dus ik zoek een ervaren baasje die mij op een positieve manier leert hoe ik mij moet gedragen in allerlei situaties. Niet moeilijk want ik leer snel; zeker als ik een snoepje als beloning krijg.

Ik ken nog niet alle situaties en soms vindt ik dat wel een beetje eng. Ik kijk dan altijd naar mijn verzorger en als die rustig blijft dan weet ik dat ik niet bang hoef te zijn.

Mag ik samen met jouw de gaan wereld ontdenken?

Wil je met mij kennismaken dan kun je contact opnemen via de mail.

Doei doei, zie je snel.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant