Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

 

Qwixx is vernoemd naar een heel leuk gezelschapsspel! En hij doet zijn naam eer aan, want hij is enorm leuk gezelschap.

Voor deze speelse, lieverd zoeken wij een baasje die hem veel aandacht gaat geven! Qwixx is namelijk dol op knuffelen en aandacht.

In het gastgezin is hij gewend aan jonge kinderen, andere katten (die hem niet zo leuk vinden maar waar hij zich weinig van aantrekt 😅) en honden! Hij speelt veel met de hond uit het gezin dus Qwixx zou prima bij een baas kunnen die al een hond heeft.Hij kan zich ook goed alleen vermaken met allerlei mensenspulletjes die te vinden zijn in een huis; papiertjes, pennen, draadjes enzovoort. Hij vindt wel iets.

Qwixx kan alleen geplaatst worden maar samen met een andere kitten zou ook leuk zijn! Dan kunnen lekker spelen en samen slapen in een mandje.

Voor meer informatie of maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze kitten coördinator 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant