Geslacht

Kater

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Met andere katten

Ja

Leeftijdsfase

Volwassen

Ik ben samen met Zorro en nog een aantal andere katten hier bij het asiel binnen gekomen. Mensen vind ik nog erg spannend, ik ben ze gewoon niet gewend. Vanuit mijn veilige holletje observeer ik rustig wat er allemaal gebeurt en dat wordt al minder spannend. Aandacht vind ik fijn maar niet al te veel, dan ga ik weer op mijn eigen plekje liggen. Als je me de tijd geeft kom ik steeds wat vaker om aandacht en wat lekkers vragen.

Heel af en toe ga ik even buiten kijken maar dan ga ik toch weer naar binnen, een huisje waar ik naar buiten kan hoeft dus niet perse als ik maar de ruimte heb om mezelf terug te trekken als ik daar behoefte aan heb.

 

Denkt u Ray een fijn plekje te kunnen geven, neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant