Ola
Geslacht

Kater

Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Leeftijdsfase

Junior

Kan met kinderen

Ja

Met andere katten

Ja

Ola,

Robb hier. Geboren in Spanje maar nu al een tijdje in het mooie Nederland. En ja de naam klopt. Robb; De dubbel B staat voor een Bundel aan Blijheid.

Ik vindt het heerlijk om met andere katten te spelen. Als er hier een nieuwe kat komt ga ik die vriendelijk begroeten en hopelijk krijg ik er dan een speelkameraadje bij. Ik zou het dan ook erg leuk vinden als mijn nieuwe baasjes al een poes of kat hebben.

Tsja, geboren in Spanje dus ik vindt het ook heerlijk om lekker een dutje in het zonnetje te doen.

Naar mensen toe ben ik erg vriendelijk. Graag kom ik bij je op schoot.

Heeft u interesse in mij dan kunt u contact opnemen met de vriendelijk mensen hier bij het opvangtehuis. Adios Robb.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant