Geslacht

Reu

Kan met honden

Wisselend

Kan met kinderen

Ja

Met andere katten

Nee

Tedi

Tedi heeft de uiterlijke- en innerlijke kenmerken van een duitse jacht terrier. Omdat Tedi is gevonden en geen paspoort bij zich had kunnen/mogen we dit niet met 100% zekerheid stellen.

Hij heeft energie voor tien. Zodra zijn neus iets heeft geroken gaat hij ervoor. Tedi is een hondje die die uitdaging dan ook nodig heeft. Een baasje die met hem aan de slag gaat en hem de mogelijkheid bied om die energie op een goede manier kwijt te raken. Het is geen hondje dat geplaatst kan worden bij andere dieren zoals katten, konijnen, hamsters etc. Zijn instinct neemt dan de overhand. Tedi is geen hondje voor mensen zonder ervaring. Wij zoeken voor hem dan ook een baasje die ervaring heeft met dit ras.

Tedi is een vrolijk en aanhankelijk hondje. Komt graag bij je om een knuffel te halen. Een echte clown.

Denk u het juiste baasje voor Tedi te zijn? U kunt een mail sturen naar Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant