Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Kater

Koppel

Ja

Leeftijdsfase

Senior

Hoihoi, zijn wij geen leuk stel? Timon en Pumba, en dat zijn we écht hoor! Ons motto is hakuna matata, heb geen zorgen. We kunnen de hele dag eten, slapen, eten, slapen. Oh en dan nog een keer een knuffel komen halen, dat moet je zeker niet vergeten. We zijn 9 jaar en genieten echt van onze wat oudere dag.

Nu is het niet meer zo hakuna matata hoor, ons baasje ging emigreren en hoewel hij heel hard heeft geprobeerd een oplossing voor ons te vinden is dat niet gelukt en kwamen wij in het asiel terecht. Iedereen is erg lief voor ons maar oh wat is het spannend met al die nieuwe mensen en indrukken. Timon is als hij je kent een echte knuffelkont. Lekker bij je liggen op de bank en aandacht krijgen, daar geniet hij van. Pumba is wat meer een kat-kat, aandacht is best fijn maar wel alleen als het hem uit komt. Hij komt dan lekker even bij je zitten voor een aai en zoekt daarna weer zn eigen plekje op.

Wij zijn al ons hele leven samen en zouden ook graag samen blijven. Denkt u ons samen een plekje te kunnen geven neem dan contact op met ons (tijdelijke) personeel.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Titel

Ga naar de bovenkant