Gereserveerd
Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met kinderen

Ja

Leeftijdsfase

Kitten

Met andere katten

Ja

Hoi ik ben Tonia en ben een leuk en ondernemend kittenmeisje, samen met mijn broer Tony(ook ter adoptie) ga ik vaak op onderzoek uit, ik ben niet gauw bang.

Ik hou van spelen , rennen en kattenkwaad uithalen samen met mijn broer en 2 zussen( ook ter adoptie)

Als ik uitgespeeld ben, ga ik lekker liggen slapen. Ik hou van aandacht en knuffelen en wil graag bij jou op schoot in slaap vallen.

Ik ben honden en kinderen gewend , al moet ik hier altijd wel even aan wennen. Maar dat is altijd met nieuwe dingen.

Zoek jij een leuke lieve , beetje ondeugende kittenmeisje, wil ik graag bij jou komen wonen zodat we samen kunnen spelen en knuffelen

Lieve poot van mij Tonia .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kitten coördinator 06-58748539

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant