Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Kan met honden

Ja

Kan met kinderen

Ja, kan met grote kinderen

Koppel

Ja

Tubo en Tuba

Twee onafscheidelijk, vrolijke, sociale honden.

Waar de Tubo is, is Tuba ook en andersom. Hun motte is duidelijk: “samen is alles leuker”.

Tubo en Tuba zijn sociaal naar andere honden.

Tubo is een reutje van 3 jaar en Tuba een teefje van 1 jaar. Ze lijken zo veel op elkaar dat je zou denken dat het broer en zus is. Geen broer en zus maar vrienden voor het leven

Tuba heeft alleen een wit voorvoetje.

Ze hebben altijd los gelopen. Kunnen wel aan de riem maar trekken eraan dus daar zal aan gewerkt moeten worden maar ze zijn leergierig.

Denkt u een huisje voor dit vrolijke duo te hebben neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een hond adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een hond gezien die uw interesse heeft. Door het invullen van een vragenformulier wordt er contact met ons opgenomen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf, maar ook voor het dier een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. Wij gaan voor de beste match. Bij de nieuwe eigenaar en het dier willen we dat er een aanvulling is op elkaars leven. Dit is een belangrijk proces waarvoor we het nodige willen weten.

Ik heb interesse (formulier)
Adoptie procedure hond
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant