Gecastreerd - Gesteriliseerd

Ja

Geslacht

Poes

Kan met honden

Nee

Met andere katten

Nee

Kan met kinderen

Ja

Leeftijd

2 jaar

Twinky is naar ons gebracht nadat ze haar tussen de vuilnis hadden gevonden.

Ze was sterk vermagerd , nu ze weer is aangesterkt gaan we op zoek naar een huisje waar ze de liefde en aandacht krijgt die ze verdiend.

Twinky is sociaal naar mensen, een poes die echt graag van knuffelen en aandacht houdt, maar andere dieren vindt ze echt NIET leuk. Daarom zoeken we ook een huisje van haar zonder andere dieren.

Als u een plek voor haar heeft zonder andere huisdieren neem dan contact met ons op.

Deel en help dit dier te adopteren!

Ik wil een kat adopteren, hoe werkt dat?

U heeft een kat gezien die uw interesse heeft. U kunt uw interesse kenbaar maken via de mail of door te bellen. Er wordt gekeken wat u te bieden heeft en of dat past bij het dier. Zo komt elk dier binnen met een eigen verhaal. Gedurende het verblijf in ons asiel brengen we voor onszelf maar ook voor het dier, een profiel in kaart. Hierbij is te denken aan: karakter, gezondheid, nodige leefomstandigheden en specifieke behoeften. Op deze manier kunnen wij de dieren de beste zorg geven en weten wij ook wat het dier nodig heeft in zijn nieuwe huis. De eerste intake voor een kat gebeurt door het voeren van een telefoongesprek. We vragen u dan ook ‘de hemd van het lijf’ zodat we de juiste match kunnen maken.

Ik heb interesse
Adoptie procedure kat
Plaatsingsvoorwaarden

Ga naar de bovenkant